Navigatie

En ineens weet je het..... 
Je begint een webshop met invulboeken! 

Zo simpel als hierboven gezegd is het natuurlijk niet (altijd). Er gaat een verhaal aan vooraf. Als sinds het bestaan van de invulboeken ben ik er zelf een enorme fan van. Elke dag een vraag beantwoorden, het bijhouden van een zwangerschapsdagboek of het verzamelen van favoriete recepten. Het maakt niet uit. Het schrijven in een invulboek zorgt voor een momentje rust in ons, soms hectieke, leven. 

"Wat zou het geweldig zijn om een prachtige verzameling van deze boeken op één plek te hebben... en het idee was geboren"

Ik ben Aly! En gek op papieren spullen! 

Naast invulboeken.nl ben ik eigenaar van Project-3, een webshop met onder andere kaarten en posters. En daarnaast mag ik me af en toe bezig houden met grafische uitingen voor bedrijven. 

De passie voor papier is er altijd geweest. Als grafisch vormgever breng ik veel tijd door achter mijn beeldscherm en sinds die tijd papier nog meer gaan waarderen. 

 

"Slowing down is the best way to speed up - Mike Vance -"

 

Deze quote geeft precies weer wat invulboeken met mij doen. Even een momentje van bezinning om vervolgens weer tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Het fijn vinden om herinneringen vast te leggen. 

Samen met een aantal trouwe partners werk ik er hard aan om van invulboeken.nl een groot succes te maken. Zodat ik mijn gevoel over invulboeken met zoveel mogelijk mensen kan delen. 

Mocht je vragen hebben? Tips hebben over invulboeken die we mee kunnen nemen bij de uitbreiding van het assortiment? Vul dan even het contactformulier in!

© 2017 - 2018 Invulboeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel