Navigatie

Hoe worden de verzendkosten berekend? 
Wij hanteren twee verschillende verzendtarieven. Voor brievenbuspost (zonder track&trace) rekenen wij €3,95 en voor pakketpost (incl. track & trace) rekenen wij €6,95. Wij verzenden met PostNL.Deze tarieven omvatten de verpakkings- en verzendkosten. De tarieven kunnen worden aangepast conform de markt. Indien dit het geval is wordt dit ruim van te voren aangekondigd.
Bij bestellingen boven de 39 euro nemen wij de verzendkosten voor rekening. 

Hoe worden de producten verpakt?
Brievenbuszendingen versturen wij in luchtkussenenvelopen of brievenbusdoosjes. Pakketpost wordt verstuurd in een grotere doos. Wij zorgen er ten alle tijde voor dat de zendingen goed worden verpakt. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

Bij alle artikelen staat de levertijd vermeld. Ons streven is om de artikelen die voorradig zijn binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Bij artikelen die worden verzonden via dropshipping kan dit iets langer duren. Het kan soms gebeuren PostNL enige vertraging heeft. Wij kunnen hier helaas geen verantwoording voor nemen. 

Wat betekent dropshipping?
Sommige artikelen worden door extrerne leveranciers verzonden
Indien er sprake is van dropshipping staat dit bij het betreffende artikel vermeld. De levertijd kan in dit geval iets langer duren. 

Ik heb een probleem, waar kan ik terecht? 
Wij doen ons best om alle artikelen zo goed mogelijk te verpakken voor verzending. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen gebeuren dat iets beschadigd of zoek raakt. Neem dan contact met ons op en dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Kan ik een artikelen ook retourneren? 
Dit is mogelijk! Wij gaan ervan uit dat het artikelen onbeschadigd en niet gebruikt is. Retourneren is mogelijk indien je dit binnen 14 dagen bij ons bekend maakt. Stuur even een berichtje met je ordernummer en om welk artikel het gaat. Wij nemen vervolgens contact met je op! 
Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed.

Wanneer komen er weer nieuwe invulboeken in de shop?
Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe boeken en aanverwante artikelen. Heb je een tip voor ons? We horen het graag!

Wat zijn printables?
Printables zijn bestanden die je zelf kunt uitprinten. Je vind er een aantal in de shop, zowel gratis als tegen een kleine vergoeding. Na bestelling van een printable ontvang je binnen 24 uur een PDF bestand in de mailbox. Het kan gebeuren dat deze tussen de spam komt. Vervolgens kun je de printable zelf uitprinten en er lekker mee aan de slag gaan. 
Let op, de printables zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet voor commerciele doeleinden worden ingezet.

 

Staat je vraag hier niet tussen? Laat het ons weten via het contactformulier. 

 

© 2017 - 2018 Invulboeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel